El pierenc i exalumne Toni Bou, el passat 17 de març, es va proclamar Campió del Món de X-Trial 2018. El pilot de Repsol Honda Team va guanyar el títol de trial indoor per dotzena vegada. Amb aquest, aconsegueix el seu 23è títol mundial que suma els 11 que ja té de trial a l'aire lliure. 

L'Escola Apiària et felicita i t'anima a continuar sobre la moto durant molt de temps! 

boubou2

 

El passat 22 de novembre del 2017 va tenir lloc al Museu del Disseny de Barcelona, la cerimònia d'entrega de guardons dels Premis Lux de fotografia professional. Són els premis més reconeguts a nivell de tota Espanya. 

La nostra exalumna Sandra Gross Montserrat va ser premiada amb el Lux d'Or en la categoria de reportatge documental, amb l'obra Famílies.

L'escola Apiària està molt orgullosa de tu i et vol felicitar per aquest premi! 

IMG 20171204 WA0000

 

El dijous dia 9 de març de 2017, uns quants mestres de l'escola vam tenir l'honor de poder gaudir del concert que la nostra exalumna Marina Hernández López va fer, dins del cicle Els Vespres d'Hivern, a la UB.
Vam passar una estona molt agradable, gaudint de bona música en un marc preciós, el paranimf de la Universitat de Barcelona.
La Marina compagina els estudis professionals de música amb la composició i l'experimentació pianística i vocal. Va presentar el seu àlbum de debut, Nanook, música d'avantguarda amb intuïció, un agut criteri estètic i talent extraordinari.
Des d'aquí la felicitem i l'encoratgem a seguir endavant.

 

marinahl

A què es dediquen alguns dels nostres exalumnes?

Exalumnes

Durant el curs 2016-17 l'Apiària va fer diferents actes per a la celebració dels seus 50 anys. Coneix les activitats dutes a terme.

50 Anys