I aquí està el desitjat lipdub de l'Apiària !!! 

 

sopar 2
El dia 26 de maig de 2017 passarà a la petita i humil història de l’Apiària amb nostàlgia. Les abraçades, les exclamacions, els retrobaments, els crits de joia, els somriures i les cleques van omplir tota la jornada.
Efectivament, la nostra escola ha complert cinquanta anys. Una commemoració d’aquestes dimensions no pot passar per alt i, efectivament, ha estat un any ple d’activitats, des de l’acte més cerimonial del dos d’octubre amb els pares fundadors de l’escola fins aquest darrer divendres.

Dins dels actes de celebració del cinquantenari de l'escola, el passat dia 11 de maig el cantautor Emiliano Valdeolivas va actuar a la sala Luis Gómez de l'Apiària. En Valdeolivas és un veterà mestre que en els darrers anys s'ha dedicat a la composició de melodies que duen per lletra poemes coneguts de la literatura espanyola: populars, García Lorca, Quevedo... emiliano

En Valdeolivas ve a la nostra escola tots els anys per actuar davant dels alumnes de 3r d'ESO, però enguany també ho ha fet davant dels pares, professors i tothom que hagi volgut assistir-hi. 
La seva actuació va ser, com sempre, un èxit. La literatura pot arribar a ser difícil i antipàtica per a molta gent. Viure-la cantada i amb la gràcia que hi posa en Valdeolivas en la seva interpretació fa que es visqui d'una altra manera.

A què es dediquen alguns dels nostres exalumnes?

Exalumnes

Durant el curs 2016-17 l'Apiària va fer diferents actes per a la celebració dels seus 50 anys. Coneix les activitats dutes a terme.

50 Anys